Simowy Raj
Marcin Production zaczęło się od pierwszego serialu z 20 odcinkami. (Szkoda, że wtedy nie dałem na You Tube). Był to serial Zycie sióstr Kaliente, czyli życie najbardziej kłótliwych i zakochanych osob w Miłowie. Potem nastąpiła dłuuuuga przerwa i nadszedł czas na próbne odcinki różnych seriali. Próby jednak były nie udane. Seriale to miały być życie Kamyków, Apartament 7 (Ten serial to w ogóle się nie rozpoczął. Czekam na The Sims 3 to simowie pomieszkają w bloku.) Strasznie ciesze się iż się moja produkcyjna firma się rozwinęła. Kolejna wersja (Będzie nowy komp, a więc extra grafika) będzie we Wrześniu! A teraz na celowniku mam kilka takich seriali czyli: Biznesmen, Apartament 7, Marcin i Jego Rodzina, BabciaM oraz programów: SimExpress i Milionerzy (Podkreślone rzeczy będą opisywane w tym temacie.)
Milionerzy - simowa wersja
Milionerzy to znany program z TVN. Teraz Marcin Production chcę to przekształcić w simową wersję! Już w Grudniu na SimART 2 TV!
CASTING do Milionerów
Od dzisiejszego dnia będziecie mogli przysyłać swoje simy do simowej wersji Milionerów!
Zgłoś sima już dziś! Im wcześniej wyślesz sima tym większa szansa na pokazanie się w teleturnieju! Simy można przysyłać na e-mail j.jaromin5@chello.pl (Mojego dziadka, ale mi dał) ;-)
Oto jak należy opisać sima do CASTINGU:
Imię:
Nazwisko:
Miejscowość: Miłowo / Kwitnące Wzgórza / Dolina Niezbędna
Więcej wiadomości na www.marcinsims.dbv.pl